sinterklaaspakket chocolade voor Sint kopen

Sinterklaaspakketten 2018 voor bedrijven

Levering in België en Nederland

 
 

Sinterklaaspakketten 3.00 € tot 1.60 €

Al onze Sinterklaaspakketten, sinterklaasgeschenken worden aangepast verpakt in mica en worden voorzien van een zijden strik of worden met een zijden lint geknoopt.  We brengen gratis uw boodschap aan op de verpakking d.m.v. een 4 kleurenstikker die we bij de drukker digitaal laten aanmaken.

Chocolade Sintje Pakjesboot Sinterklaas Gemengd Sinterklaaspakketje
give away sintje in Callebaut chocolade Pakjesboot chocolade Callebaut chocolade sinterklaaspakket
1.25 € excl. BTW 3.15 € excl. BTW 3.24 € excl. BTW
Dit kleine leuke Sinterklaasje is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut en wordt verpakt in een mica zakje met zijden geknoopt lintje. Hij weegt +/- 30 gram en is 7.5 cm hoog. Deze Sinterklaas wordt voor u in een mica zakje verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Deze mooie figuur, Sint en Piet in de pakjesboot is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut.  Hij weegt +/- 120 gram en is 12 cm lang.  Deze chocolade pakjesboot wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Dit leuke pakketje bevat 6 kleine piepfiguren (+/- 90 gram), twee witte, twee melk en twee pure, allen gemaakt van Belgische Callebaut chocolade.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
     
Lieveheersbeestje en speculoos Speculoos en de Sint Speculoos en chocolade GSM
Liveheersbeestje en speculoos Lotus Lotus speculoos rn chocolade sinterklaas sintpakket sinterklaaspakket 2017
2.99 € excl. BTW 3.22 € excl. BTW 2.69 € excl. BTW
Dit leuke Lieveheersbeestje is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut. Het weegt +/- 70 gram en is 10 cm hoog. Hij wordt samen met een pakje met twee Lotus speculazen van elk 14 cm verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.

Deze mooi afgewerkte Sint is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut. 

Hij weegt +/- 65 gram en is 12 cm hoog. 

Hij wordt samen met een pakje met twee Lotus speculazen van elk 14 cm verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.

Deze GSM is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut. Hij weegt ongeveer 40 gram en is 11 cm lang.

Hij wordt samen met een pakje met twee Lotus speculazen van elk 14 cm verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. U kan gratis uw Logo en uw Sinterklaasboodschap laten aanbrengen op de mica geschenkverpakking.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
     
Sint 18 cm wit Klaasje Sint 18 cm melkchocolade Sint en Piet 12 cm
Chocolade sinterklaas die u on-line kan bestellen Chocolade Sint als sinterklaasgeschenk Sint en witte piet sintkadootje
2.59 € excl. BTW 2.59 € excl. BTW 2.79 € excl. BTW
Deze Sint is gemaakt van Belgische witte chocolade van Callebaut.  Hij weegt +/- 90 gram en is 18 cm hoog.  Deze chocolade Sint wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Deze Sint is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut.  Hij weegt +/- 90 gram en is 18 cm hoog.  Deze chocolade Sint wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Dit leuk afgewerkt Sinterklaaspakket bevat: Sinterklaas, 12 cm Callebaut Melkchocolade Zwarte Piet, 12 cm Witte Callebaut chocolade Deze worden samen verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
     
Chocolade Porsche Sinterklaaspresentje Mini Smartphone in chocolade 
Chocolade porsche als chocolade sinterklaasgeschenk Sinterklaaspresentje in chocolade en Lotus speculoos Chocolade GSM en speculoos
2.69 € excl. BTW 2.61 € excl. BTW 1.99 € excl. BTW
Deze Porsche is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut.  Hij weegt +/- 95 gram en is 11 cm lang.  Deze chocolade wagen wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.

Dit sinterklaaspakketje bestaat uit een melkchocolade Sinterklaas van Callebaut en een duo Lotus speculoos 14 cm. De Chocolade Sint is 15 cm hoog en weegt +/- 70 gram. Ze worden samen verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden geknoopt lintje. We brengen gratis uw Sintboodschap aan op een professioneel afgedrukte stikker.

Deze leuke kleine gekleurde mini smartphone gemaakt in Belgische Callebaut chocolade weegt 30 gram. Hij is 9 cm hoog en 4.5 cm breed. Hij wordt verpakt in een mica zakje .
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
     
Chocolade lieveheersbeestje Zwarte Pietje Sintje met boek
chocolade lieveheersbeestje als sinterklaasgeschenk Zwarte Pietje in Belgische chocolade Sint met  boek als sintkado
2.20  € excl. BTW 2.15 € excl. BTW 1.99 € excl. BTW

Dit chocolade lieveheersbeestje is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut. 

Het weegt +/- 70 gram en is 10 cm hoog.  Dit mooie originele figuurtje wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.

Deze Zwarte Piet is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut.  Hij weegt +/- 65 gram en is 12 cm hoog.  Deze chocolade Piet wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.

Deze Sint is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut.  Hij weegt +/- 65 gram en is 12 cm hoog. 

Deze chocolade Sint wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.

 

Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen