sinterklaaspakket chocolade voor Sint kopen

Sinterklaaspakketten 2018 voor bedrijven

Levering in België en Nederland

 

Sinterklaaspakketten 6.00 € tot 3.00 €

Al onze Sinterklaaspakketten worden aangepast verpakt in mica. Ze worden voorzien van een zijden strik of een zijden geknoopt lint.  We brengen gratis uw boodschap aan op de verpakking d.m.v. een 4-kleurenstikker die we bij de drukker digitaal laten aanmaken volgens uw vraag.

Leuk  smulpakket Leuke gekleurde zwarte piet Gemengd Sintpakket
klaasje, mars, snickers, bounty, twix pietje Jolijke zwarte piet Sintpakket leuk gemengd
6.35 € excl. BTW 5.61 € excl. BTW 4.99 € excl. BTW
Dit Sinterklaaspakket bevat:

een Sint in Melkchocolade van Callebaut, 18 cm hoog, +/- 90 gram
een Piet in pure Callebaut chocolade 12 cm hoog, +/- 50 gram
een pakje met twee Sintspeculosen van Lotus, elk 14 cm hoog
4 gekende miniatuursnoepjes, een Twix, Mars, Snickers en een Bounty (elk +/- 10 gram) .
Een leuk en origineel Sinterklaaspakket voor uw personeel of uw zakenrelaties. Het geschenk wordt voor u voorzien van een zijden strikje.Dit mooi afgewerkte met de hand gedecoreerde

Deze vrolijke lachende zwarte Piet wordt voor u verpakt in een mica zakje voorzien van een zijden strikje. Het is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en weegt 140 gram en is 18 cm hoog. Een leuk en origineel sinterklaasgeschenk voor uw personeel of uw zakenrelaties.

Dit Sinterklaaspakket bevat: Sinterklaas, 18 cm Callebaut Melkchocolade, 125 gram Duo Lotus Speculoos 14 cm Kleine chocolade figuur in Belgische witte Callebaut chocolade (+/- 20 gram) Kleine chocolade figuur in Belgische pure Callebaut chocolade (+/- 20 gram)

Een leuk en origineel Sinterklaaspakket voor uw personeel of uw zakenrelaties. Het geschenk wordt voor u voorzien van een zijden strikje.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
     
Gedecoreerde Sint met boek Leuke Zwarte Piet Superleuk gemend pakket
Sint met boek Zwarte Piet 2017 De geschenkenboot van sinterklaas
5.99 € excl. BTW 5.99 € excl. BTW 5.49 € excl. BTW
Deze moderne Sinterklaas met zijn fabuleuze boek  wordt voor u verpakt in een mica zakje voorzien van een zijden strikje.  Het is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en weegt 140 gram en is 16 cm hoog.  Deze lachende leuke Zwarte Piet wordt voor u verpakt in een mica zakje voorzien van een zijden strikje. Hij is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en weegt 140 gram en is 16 cm hoog. Een leuk en lekker geschenkje voor Sinterklaas. Deze mooie met de hand afgewerkte pakjesboot met Sint en Piet wordt voor u verpakt in een mica zakje voorzien van een zijden strikje. Hij is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en wordt met de hand ingekleurd. Hij weegt 120 gram en is 12 cm lang.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
     
Leuke Sint met brilletje Leuk Gemengd Sintpakket Gekleurd Sintgezicht
Sint met bril 18 cm 2017 Sinterklaaspakketten 2017 Sinterklaasgezicht als sintpakket
6.12 € excl. BTW 5.21 € excl. BTW 5.92 € excl. BTW
Deze mooi met de hand afgewerkte Sinterklaas wordt voor u verpakt in een mica zakje voorzien van een zijden strikje. Het is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en weegt 140 gram en is 18 cm hoog. Een leuk en origineel sinterklaasgeschenk. Dit Sinterklaaspakket bevat: Sint in Melkchocolade van Callebaut, 18 cm hoog, +/- 90 gram Zwarte Piet in pure Callebaut chocolade 12 cm hoog, 42 gram Pakje met twee Sintspeculosen van Lotus elk 14 cm hoog . Een leuk en origineel Sinterklaaspakket voor uw personeel of uw zakenrelaties. Het geschenk wordt voor u voorzien van een zijden strikje. Dit met de hand geschilderde Sinterklaasgezicht wordt voor u verpakt in een mica zakje voorzien van een zijden strikje. Het is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade. Het weegt 120 gram en is 15 cm hoog. Een leuk en origineel sinterklaasgeschenk.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
     
Stoomboot Sinterklaas Luxe Sint en marsepein Luxe Sint met Speculoos
Sint piet en paard in Belgische Callebaut chocolade Sinterklaaspakketten 2017 sinterklaaspakket personeel
5.25 € excl. BTW 4.11 € excl. BTW 4.33 € excl. BTW
Deze mooie figuur, Sint en Piet samen met hun paard in de stoomboot is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut. Hij weegt +/- 210 gram en is 17,5 cm lang. Het geschenk wordt voor u in mica verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Deze kleine lieve met de hand ingekleurde Sinterklaas is gemaakt met Belgische Callebaut chocolade. Hij is 12 cm hoog en weegt 65 gram. Hij wordt samen met een individueel verpakt marsepeinen vruchtje van 21 gram verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Deze kleine lieve met de hand ingekleurde Sinterklaas is gemaakt met Belgische Callebaut chocolade. Hij is 12 cm hoog en weegt 65 gram. Hij wordt samen met een pakje met twee Lotus speculozen van elk 14 cm, verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. 
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
     
Pakket met Sint en Zwarte Piet Chocolade Sint 25 cm puur Chocolade Sint 25 cm melk
Grote Sint en Piet als personeelsgeschenk Sinterklaas puur 25 cm Sint 25 cm melk
5.34 € excl. BTW 5.25 € excl. BTW 5.25 € excl. BTW
Deze leuke Sinterklaas 18 cm, 90 gram is gemaakt met Belgische Callebaut chocolade en wordt voor u samen met een Zwarte Piet, 18 cm, 90 gram verpakt in een mica zakje dat aangepast wordt voorzien van een zijden strikje. 180 gram puur Belgisch chocoladegenot. Deze Sint is 25 cm hoog en weegt 220 gram. Hij wordt verpakt in mica en wordt aangepast gestrikt. Een leuk en origineel sinterklaasgeschenk, geheel gemaakt van Belgische Callebaut chocolade. Deze Sint is 25 cm hoog en weegt 220 gram. Hij wordt verpakt in mica en wordt aangepast gestrikt. Een leuk en origineel sinterklaasgeschenk, geheel gemaakt van Belgische Callebaut chocolade.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
Sint witte Callebaut 25 cm Leuk lieveheersbeestje Gedecoreerde Porsche
Sint witte chocolade Chocolade lieveheersbeestje Gedecoreerde Porsche
5.25 € excl. BTW 4.22 € excl. BTW 4.52 € excl. BTW
Deze Sint is 25 cm hoog en weegt 220 gram. Hij wordt verpakt in mica en wordt aangepast gestrikt. Een leuk en origineel sinterklaasgeschenk, geheel gemaakt van Belgische Callebaut chocolade. Dit zéér leuke met de hand gedecoreerde lieveheersbeestje is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut. Hij of zij (?) weegt ongeveer 70 gram en is 10 cm hoog. Dit leuke originele chocolade figuurtje wordt voor u in mica verpakt en het mica zakje wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Deze Porsche is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut. Hij weegt +/- 95 gram en is 11 cm lang. Deze chocolade wagen wordt voor u in mica verpakt en de mica verpakking wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen
Chocolade Sint en lekkers Sint Melk Piet Puur Chocolade Sinterklaasbusje
Sint en lekkers 2017 Sinterklaaspakket met Sint en Piet Sint en Piet in busje
4.48 € excl. BTW 3.99 € excl. BTW 4.77 € excl. BTW
Dit gemengde Sinterklaaspakket bevat een chocolade Sinterklaas van 18 cm hoog en 90 gram, een individueel verpakte marsepeinen vrucht 21 gram, en 4 miniatuursnoepjes, een Mars, een Snickers, een Twix en een Bounty (elk +/- 10 gram). Alles wordt samen verpakt in een mica zakje dat wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt. Dit Sinterklaaspakket bevat een Sint in Melkchocolade van Callebaut, 18 cm hoog, +/- 90 gram en een Piet in pure Callebaut chocolade 12 cm hoog, 42 gram. Een leuk en origineel Sinterklaaspakket voor uw personeel of uw zakenrelaties. Het mica zakje wordt voorzien van een zijden geknoopt lintje. We kunnen uw geschenk voorzien van een stikker met uw logo en uw Sinterklaasboodschap. Dit chocolade busje met Sinterklaas en Zwarte Piet is 10 cm hoog en 18 cm lang. Het weegt 200 gram. Het wordt verpakt in mica en wordt aangepast gestrikt. Een leuk en origineel sinterklaasgeschenk, geheel gemaakt van Belgische Callebaut chocolade.
Info Aanvragen Info Aanvragen Info Aanvragen
Bestellen Bestellen Bestellen